Kunststof kozijnen

Rocakozijnen is het landelijke netwerk van kozijnen- en dakkapellen experts. Ons netwerk loopt van Lauwersoog tot Maastricht en van Delfzijl tot Middelburg. Wij werken door heel Nederland.

Kunststof kozijnen Offerte

Wil je meer weten over de prijzen van kunststof kozijnen? Dan kunnen wij je helpen. Op deze website kan je een offerte aanvragen en dan krijg je informatie en een prijsopgave van meerdere kozijnen leveranciers bij jou in de regio. Het aanvragen van een offerte is altijd gratis en zonder verplichtingen.

Onderhoud van kunststof kozijnen

Het grote voordeel van kunststof kozijnen is de minimale onderhoud die nodig is. Ze gaan lang mee en zijn erg duurzaam. Als je het vergelijkt met houten kozijnen die elke 2 jaar geschilderd moeten worden, dan is af en toe met een sopje de kunststof kozijnen reinigen natuurlijk een makkie.

Welke leverancier moet ik kiezen

Om te beginnen "moet" je helemaal niets. Wat wij doen is uw offerteaanvraag doorsturen naar meerdere uitstekende en geselecteerde leveranciers in jouw regio. Door alle offertes naast elkaar te leggen kan je in één oogopslag zien bij welke aanbieder je de juiste prijs/kwaliteit kan vinden. Zorg er altijd voor dat de afspraken voor aanvang van de werkzaamheden op papier staan. Dan zijn er achteraf geen verassingen.

Prijzen vergelijken

De materiaalkosten van kunststof kozijnen liggen bij de meeste leveranciers niet erg ver bij elkaar vandaan. Het grote verschil zit meestal in de montage. Elke bedrijf hanteert hier andere tarieven en een andere tijdsduur voor. Bepalende factoren voor de prijs van een kunststof kozijn zijn de afmetingen, draai/kiep gedeeltes en eventueel specifieke wensen.

Kunststof kozijnen prijzen en de BTW

Op dit moment is er door de overheid een BTW verlaging ingesteld voor klussen om en aan het huis. Hieronder vallen kunststof kozijnen ook. Het standaard BTW tarief is dus op dit moment 6%. Let wel op, dit tarief geldt alleen voor de manuren, niet voor het materiaal. Vraag de leverancier dus om 2 facturen!

Energiebesparing

Naast het lage onderhoud is er nog een belangrijke reden om te kiezen voor kunststof kozijnen. Je energierekening gaat omlaag! Kunstsof kozijnen isoleren namelijk erg goed, met name in combinatie met dubbel glas. De isolatiewaarde is zo hoog dat de stookkosten omlaag zullen gaan.

Offerte aanvragen

  Voornaam
  Achternaam
  Postcode
  Huisnummer
  Email
  Telefoon
  Wat kunnen wij voor u doen?
  Dit huis